TOGETHER, LET’S MAKE GROWTH SUSTAINABLE

€ 261500000
directe groei
1580400 ton
CO2 bespaard
132000 ha
bomen gespaard
Toekomstgericht ondernemen
Duurzaamheid biedt een oplossing voor de huidige bedrijfsuitdagingen
Duurzaamheid is niet langer weg te denken en heeft een impact op elk onderdeel van de bedrijfsvoering. Of het nu gaat over de toenemende druk op de operationele marges, de nood aan meer rendabele investeringen of de uitdaging om te blijven voldoen aan de kritische vragen van medewerkers en consumenten.
Lean operations
Door op een creatieve manier te kijken naar opportuniteiten voor energie-efficiëntie of hernieuwbare energie kunnen er belangrijke kostenbesparingen worden gerealiseerd.
Customer centricity
In de concurrentiële wereldwijde markt geven consumenten aan een voorkeur te hebben voor duurzame producten, diensten en bedrijven.
Employer satisfaction
In de war for talent geven werknemers aan een voorkeur te hebben voor bedrijven met een duidelijke purpose.
Rendabel investeren
In deze onzekere en veranderlijke tijden laten de cijfers zien dat duurzame investeringen op lange termijn stabiel zijn.
Corporate Governance
Klanten, consumenten en overheden worden steeds veeleisender op vlak van transparantie, onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid.

Wij ondersteunen bedrijven om duurzaam te groeien

Er bestaat geen one-size-fits-all oplossing voor duurzaamheid. Waar het ene bedrijf redelijk eenvoudig een belangrijke ingreep kan doen, is dat door de unieke omstandigheden voor het andere bedrijf onmogelijk. Daarom onderzoeken onze experten op maat van jouw bedrijf welke ingrepen op de meest kostenefficiënte manier de grootste impact creëren. Op die manier slagen we er dankzij onze onafhankelijke expertise steeds in om onze klanten te ontzorgen en meer te doen met minder.

Stap voor stap tot een duurzaamheidsambitie

De integratie van duurzaamheid in de bedrijfsvoering is een transitie waarbij elkaar versterkende ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid een structurele verandering teweeg brengen in een bedrijf. Deze verandering vraagt in elke fase van de transitie een andere aanpak. We hebben ons aanbod zo opgebouwd dat we bedrijven in elke fase van hun duurzaamheidstransitie kunnen helpen. Op die manier ondersteunen we bedrijven zowel op projectbasis, bij het voldoen aan opgelegde conformiteitseisen en kostenbesparende duurzaamheidsinterventies, als in de ambitie om zich te onderscheiden op vlak van duurzaamheid.
01.
Compliance
Je bedrijf voldoet aan de huidige geldende standaard.
02.
Kostenbesparing
Je neemt duurzame maatregelen met een sterke focus op de terugverdientijd van het project.
03.
Strategie
Je hebt een strategie gebaseerd op een duurzaamheidspolicy en een actieplan voor duurzame projecten en rapportering.
04.
Imago
Je duurzaamheidsstrategie is geïntegreerd met je merk- en bedrijfsstrategie en de hele organisatie is geactiveerd om samen een duurzaam imago uit te dragen.
05.
Differentiatie
Je duurzaamheidsstrategie is je differentiërende factor in de markt en je bent steeds de eerste met duurzaamheidsprojecten en -communicatie die de concurrentie overtreffen.

Meer weten

Op zoek naar meer inspiratie?
Nieuwsgierig naar ons living lab?
Op zoek naar een job met impact?