Infinity - Visit

Feel the experience of
Europe's most sustainable building

Infinity is een van Europa's meest duurzame gebouwen. Dat bewijzen de BREEAM- en LEED-certificaten in combinatie met de hernieuwbare energie productie on site. Maar Infinity is niet zomaar een state-of-the-art gebouw. Het staat voor herdenken van de manier waarop we denken, leren en werken op een meer duurzame manier. We denken aan Infinity als een soort mindset, die ons inspireert en informeert over hoe we allemaal een verschil kunnen maken voor onze toekomst, en die van onze kinderen. 

Als energiespecialist wilt Encon dat hun hoofdkwartier een uithangbord wordt voor duurzame oplossingen. Daarom wordt het gebouw een levende showroom van manieren om duurzaam te bouwen. Het is een living lab met de best beschikbare technieken, soms zelfs naast elkaar geïnstalleerd, zodat geïnteresseerde bedrijven de verschillende technieken in de praktijk kunnen vergelijken en kunnen kiezen voor de oplossing die het best bij hen past. We zien Infinity als een plaats waar we zowel onderzoeks- als bedrijfsdomeinen zoals ecologie, energie en best practices of design en bouwtechnieken kunnen inspireren. Infinity is gebouwd in 2018.

Breng een bezoek aan Infinity

Het gebouw is zo ontworpen dat er bezoeken kunnen georganiseerd worden. Door de combinatie van een auditorium en restaurant is er een specifiek programma opgemaakt voor beslissingsnemers uit te nodigen. Er wordt verwacht dat er 1.500 tot 2.000 bedrijven per jaar het gebouw komen bezoeken om geïnspireerd te worden over duurzaamheid.

Impact Investing

Alle producten die Encon uitvoert worden gekaderd in Impact Investing. Impact Investing genereert zowel een financieel als maatschappelijk rendement. De investeringen en projecten binnen Impact Investing hebben dus naast een financieel rendement een positieve maatschappelijke impact. Over een periode van 16 jaar heeft Encon meer dan 183.000.000 € hebben we 932.000 ton CO2 en 183 miljoen euro bespaard. Dat komt overeen met de CO2 compensatie van 77.000 ha bomen. Wil je weten hoe je hoe je dit zelf kan realiseren? Breng dan een bezoek aan Infinity en vraag achter de key-note speech.

Beleef een uniek moment

Voor uw werkgroep heeft Encon een aangepast programma opgemaakt. Omstreeks 18u00 wordt u ontvangen op Infinity waar we u graag ontvangen met een aperitief totdat alle deelnemers aanwezig zijn. Gedurende 45 min inspireren we u met een key note speech rond Impact Investing en de reden waarom we Infinity gebouwd hebben. Aansluitend wordt er een rondleiding voorzien zodat diverse technieken in de praktijk kunnen waargenomen worden. We eindigen met een receptie of een exclusief 3, 4 of 5 gangendiner met aangepaste wijnen zodat u een unieke avond beleeft.

Prijszetting voor een bezoek te brengen aan Infinity

Voor bovenstaand programma heeft Encon een prijszetting opgemaakt, waar u kan uit kiezen. Indien u een uniek event wilt beleven, waarbij u Infinity wilt bezoeken, aarzel niet om ons te contacteren om een programma op maat te maken.  

Klik hier om de prijszetting te downloaden