Hoe we onze medewerkers en leider dichter bij elkaar brachten met een lunch.

Bij Encon geloven we dat onze medewerkers ons meest waardevolle bezit zijn en we willen een cultuur van open communicatie en samenwerking met hen bevorderen. Daarom organiseerden we een "lunch met de CXO" evenement. Elke medewerker kreeg de kans om zich in te schrijven voor deze lunch, waar Robin en Sandra de kans kregen om met acht van onze collega's te praten. 

De lunch vond plaats op vrijdag 20 oktober 2023 op ons hoofdkantoor in Bilzen, Limburg. De deelnemers werden willekeurig gekozen uit een pool van medewerkers die hun interesse in deelname aan het evenement kenbaar hadden gemaakt. Ze vertegenwoordigden verschillende afdelingen en functies binnen ons bedrijf.

De lunch was niet alleen een heerlijke traktatie, maar ook een unieke gelegenheid om vragen te stellen, inzichten te delen en zelfs een vleugje rebellie aan de discussie toe te voegen. Onze collega's stonden te popelen om meer te leren over de visie, strategie en doelen van ons bedrijf en hoe zij kunnen bijdragen aan onze duurzame groei in de toekomst. Ze deelden ook hun feedback, suggesties en uitdagingen tijdens de lunch. 

Het gesprek was levendig, boeiend en inspirerend en duurde meer dan een uur. De deelnemers genoten van de informele sfeer en de kans om elkaar beter te leren kennen. 

We zijn erg blij met de positieve feedback die we van de deelnemers ontvingen, en we kijken nu al uit naar de volgende editie van dit evenement. Waar andere collega's de kans krijgen om te praten met twee van onze C-level medewerkers.