SUSTAINABILITY AWARD 2022

Naast uiteraard zelf het goede voorbeeld te geven, is onze impact maar zo groot als het aantal bedrijven dat we weten te verduurzamen. Met onze innovatieve aanpak willen wij dus bedrijven sensibiliseren en inspireren om samen te gaan voor een duurzame toekomst, zowel voor de bedrijven zelf als voor de wereld.

Door de jaren heen is Encon geëvolueerd van een ingenieursbureau dat kostenbesparingen realiseert door energiebesparingen en hernieuwbare energie naar een adviesbureau die klanten van A tot Z begeleidt in het verduurzamen van hun activiteiten.

We zijn dan ook erg trots dat we deze award mochten ontvangen van Eurosys. Bedankt om duurzaamheid in de kijker te zetten met deze award!

Van het begin waren wij ervan overtuigd dat bedrijven niet moeten kiezen tussen wat goed is voor hun bedrijf of wat goed is voor de maatschappij. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid de echte motor is om duurzame groei te creëren. Zo wordt duurzaamheid een opportuniteit die we allen moeten grijpen.

Maar de grootste impact creëren we door te sensibilisering, door onze kennis te verspreiden en andere bedrijven mee te overtuigen van dit belang. Onze impact is maar zo groot als het aantal bedrijven dat we kunnen verduurzamen. Dus laten we samen gaan voor een duurzame toekomst, zowel voor onze bedrijven als voor onze wereld!

Bedankt Pieter-Jan Loyens & Marc Vranken om ons te vertegenwoordigen!