Zonne-energie van A tot Z

De groene stroomcertificaten voor grote installaties worden vanaf 2021 vervangen door een call-systeem. Maar wat betekenen deze aangepaste subsidiemaatregelen nu concreet? En wat zijn de tips en tricks om de beste rendementen te behalen?

Ons panel van 4 experten geven je een klaar en duidelijk antwoord elk vanuit hun eigen perspectief.

 

  • Door wie?

Dirk van Evercooren – Algemeen directeur bij ODE Vlaanderen (PV Vlaanderen) – geeft je meer inzichten in de evolutie van grootschalige zonne-energie in Vlaanderen en geeft meer uitleg over het nieuwe subsidiesysteem.
 
Marij d’Aubioul – Expert hernieuwbare energie bij Encon – neemt je stap voor stap mee in het meest ideale implementatie scenario van haalbaarheidsstudie, over subsidieaanvraag tot oplevering.
 
Anne-Sophie Naulaerts - Product Manager commercial credits bij KBC - legt je ten slotte haarfijn uit hoe je een financiering van zonne-energie op een bedrijfsdak het beste aanpakt.

Holland Solar (spreker to be confirmed) - deelt als sectorfederatie PV in Nederland de ervaringen met het call-systeem bij onze noorderburen. De successen en voordelen, maar zeker ook valkuilen, die zij bij de werking in Nederland hebben ervaren geven interessante inzichten.

 

Programma
10u30 - 10u45: Evolutie van grootschalige PV & het nieuwe call systeem
10u45 - 11u00: Ervaringen met het Nederlandse call systeem SDE+(+)
11u00 - 11u15: Pragmatisch plan van haalbaarheidsstudie tot oplevering
11u15 - 11u30: Zonne-energie op je dak eenvoudig gefinancierd
11u30 - 11u45: Vraag en antwoord

  • Voor wie?

Ondernemers, leidingevenden, marketingmanagers en communicatieverantwoordelijken.

 

  • Wat?

Webinar 1,5u met vraag en antwoordsessie

 

  • Waar?

Livestreaming vanuit de Encon green room

 

  • Wanneer?

Dinsdag 11 februari 2021