Onze experten delen hun inzichten en ervaring

Met meer dan 18 jaar ervaring huist Encon heel wat experten op gebied van duurzaamheid in al haar aspecten. Ontdek onze sprekers en de topics waarover ze met veel plezier en enthousiasme inspiratie kunnen bieden.

Bij jou op het bedrijf, of bij ons?

Jouw nood aan inspiratie is niet gebonden aan een locatie, dus onze sprekers kan je heel flexibel boeken. We komen met plezier tot bij jou op het bedrijf, idealiter op een plek waar het thema van toepassing is. Hierdoor kan het onderwerp zowel theoretisch als praktisch toegelicht worden, wat de ervaring een extra leerrijke dimensie geeft.

Uiteraard verplaatsen we ons indien gewenst naar een externe seminarielocatie, maar overweeg zeker ook ons kantoor Infinity als locatie: een van de duurzaamste gebouwen van Europa en als zodanig een toepasselijk inspirerende omgeving. Ons auditorium kan 80 personen ontvangen en bezit alle technologische snufjes om je seminarie vlot te laten verlopen.

Ontdek onze sprekers

Elk van onze sprekers is expert op haar of zijn gebied, en kan bevlogen en helder informatie en inspiratie delen over de onderwerpen waarin ze onderlegd zijn.

Bekijk gerust onderstaande lijst, en klik door op de profielen voor meer informatie over de sprekers, hun specialisaties en de formules die worden aangeboden.

Robin Bruninx

Speaker

Als oprichter en CEO van Encon inspireert Robin op bevlogen manier andere bedrijfsleiders tot de verduurzaming van hun organisatie.

Nederlands, Engels

Duurzaam ondernemen, Duurzame economische groei

Meer informatie over Robin Bruninx

Nele Pieters

Speaker, Executive trainer

Transitiestrateeg Nele inspireert bedrijven om eerst van binnenuit te transformeren, om daarna pas de vertaalslag naar imago te maken.

Nederlands, Engels

Duurzaamheidstransitie, Duurzaam bedrijfs- of merkimago, Duurzame communicatie

Meer informatie over Nele Pieters

Steve Van den Brandt

Speaker, Trainer

Als expert duurzaam bouwen en duurzaamheidscertificering inspireert Steve elke dag bedrijven, vastgoed- & productleveranciers om duurzamer te worden.

Nederlands, Engels, Frans

Duurzaam bouwen, Green Building, BREEAM, LEED, HQE, DGNB, WELL, GRO, Minergie

Meer informatie over Steve Van den Brandt

Stephanie Duval

Speaker, Trainer

Imagostrateeg Stephanie inspireert bedrijven om hun bedrijfsstrategie en unieke bedrijfsidentiteit te vertalen naar een duurzaam imago.

Nederlands, Engels

Duurzaam bedrijfs- of merkimago, Duurzame communicatie

Meer informatie over Stephanie Duval

Marij d’Abioul

Speaker, Trainer

Energiespecialist en gedreven duurzaamheidsactivist Marij is dé spreker voor een zowel technisch high-level als geëngageerde presentatie.

Nederlands, Engels, Frans

Hernieuwbare energie, Windenergie, Zonne-energie

Meer informatie over Marij d'Abioul

Pieter-Jan Loyens

Speaker

Als Sales Manager bij Encon weet Pieter-Jan als geen ander hoe je duurzaamheid mee als USP neemt naar interne en externe stakeholders.

Nederlands, Engels

Duurzame sales, Duurzaamheid intern verkopen

Meer informatie over Pieter-Jan Loyens

Eddy Poncelet

Speaker

Als Strategic Sustainable Development Manager begeleidt Eddy dagelijks klanten in hun transformatie naar duurzaam ondernemen.

Nederlands

Energielandschap, duurzame transformatie

Meer informatie over Eddy Poncelet

Kevin Schrijvers

Speaker

Als verantwoordelijke voor de totstandkoming van duurzaamheidsprojecten in verschillende landen, is Kevin onze expert buitenlandse projecten.

Nederlands, Engels

Duurzaamheidstransities en -projecten in het buitenland

Meer informatie over Kevin Schrijvers

Meer weten

Op zoek naar meer inspiratie?
Nieuwsgierig naar ons living lab?
Op zoek naar een job met impact?