Opleidingen

Duurzaamheid is niet langer weg te denken en heeft een impact op elk onderdeel van de bedrijfsvoering. Of het nu gaat over de toenemende druk op de operationele marges, de nood aan meer rendabele investeringen of de uitdaging om te blijven voldoen aan de kritische vragen van medewerkers en consumenten; wij inspireren en informeren op de manier die het meest bij je past.

Sessies op maat

Naast de opleidingen die we aanbieden, kan je onze experts ook als spreker inzetten voor een seminarie of webinar. Bekijk hier het overzicht van onze professionele sprekers en het ruime aanbod van zowel technische seminaries als innovatieve inspiratiesessies, die mogelijk zijn op vraag.

Uiteraard kan er ook steeds een thema op maat gemaakt worden. Al onze seminaries en webinars zijn inhoudelijk en dus geen commerciële presentaties. Ze krijgen regelmatige updates met actuele informatie, waardoor het mogelijk is dat hetzelfde thema over meerdere jaren herhaald kan worden.

Encon is bovendien een erkend dienstverlener voor de KMO portefeuille geregistreerd onder het nummer: DV.O212006. Contacteer ons gerust voor meer informatie over de mogelijke (gedeeltelijke) subsidiëring van jouw opleiding.

Meer weten

Op zoek naar meer inspiratie?
Nieuwsgierig naar ons living lab?
Op zoek naar een job met impact?