Heb je net een eindwerk geschreven over energiebesparing, hernieuwbare energie of duurzaamheid? Heb jij dé oplossing bedacht voor de bestrijding van het klimaatprobleem? Dan kan je je nu inschrijven voor de Encon Energieprijs 2020! 

Wil je graag erkenning voor al het harde werk voor jouw thesis? Dan is deelnemen aan de Encon Energieprijs een goed idee! De Encon Energieprijs staat open voor alle Masterstudenten in de Industriële wetenschappen, Master (industrieel ingenieurs) in de Ingenieurswetenschappen (burgerlijke ingenieurs), Master in de (Toegepaste) Economische Wetenschappen (handelsingenieurs) en Master in de Bio-Ingenieurswetenschappen (bio-ingenieurs).

De winnaar van de Encon Energieprijs 2020 krijgt een geldprijs van 2.500€ én zijn thesis staat volledig in de schijnwerpers met een persbericht, vermelding in vakbladen, een verdediging bij een gerenommeerde jury van prominenten, een ontmoeting met de Minister en noem maar op. Ding dus zeker mee naar de Encon Energieprijs!

Encon Energieprijs 2020 - Editie 10

Win 2.500 € en maak jouw duurzame idee wereldkundig

Deelnemen kan via onderstaande inschrijvingsformulier. Stuur ons je abstract toe en wij laten je weten of je kans maakt op het winnen van de Encon Energieprijs!
Deadline voor het inschrijven is 20 september 2020. Zo kan je ook bij het afwerken van je thesis in tweede zit nog deelnemen aan onze prijs!

Meer informatie over de deelnames van vorige jaren, vind je hier terug. Bekijk ook zeker het wedstrijdreglement. Achtergrondinformatie over de wedstrijd is hier terug te vinden. 

 

Bekijk de Encon Energieprijs "Hall of Fame"

In onze "Hall of Fame" vind je alle winnaars terug van de vorige edities! Wil je graag een plaatsje in deze "Hall of Fame"? Ding dan deze mee en wie weet staat jouw naam hier binnenkort tussen!