Encon Energieprijs

Encon Energieprijs

Encon Energieprijs 2019 - Editie 9

Win 2.500 € en maak jouw duurzame idee wereldkundig

 

Heb je net een eindwerk geschreven over energiebesparing, hernieuwbare energie of duurzaamheid? Heb jij dé oplossing bedacht voor de bestrijding van het klimaatprobleem? Dan kan je je nu inschrijven voor de Encon Energieprijs 2019! 

Wil je graag erkenning voor al het harde werk voor jouw thesis? Dan is deelnemen aan de Encon Energieprijs een goed idee! De Encon Energieprijs staat open voor alle Masterstudenten in de Industriële wetenschappen, Master in de Ingenieurswetenschappen, Master in de (Toegepaste) Wetenschappen en Master in de Bio-Ingenieurswetenschappen.

De winnaar van de Encon Energieprijs 2019 krijgt een geldprijs van 2.500€ én zijn thesis staat volledig in de schijnwerpers met een persbericht, vermelding in vakbladen, een verdediging bij een gerenommeerde jury van prominenten, een ontmoeting met de Minister en noem maar op. Ding dus zeker mee naar de Encon Energieprijs!

Deelnemen kan via onderstaande inschrijvingsformulier. Stuur ons je abstract toe en wij laten je weten of je kans maakt op het winnen van de Encon Energieprijs!
Deadline voor het inschrijven is 1 juli 2019. Werk je je thesis af in tweede zit? Geen nood! We hebben ook nog een tweede ronde om deel te nemen. Je mag ons dan je abstract toesturen voor 30 september 2019

Meer informatie over de deelnames van vorige jaren, vind je hier terug. Bekijk ook zeker het wedstrijdreglement. Achtergrondinformatie over de wedstrijd is hier terug te vinden. 

 

Bekijk de Encon Energieprijs "Hall of Fame"

In onze "Hall of Fame" vind je alle winnaars terug van de vorige edities! Wil je graag een plaatsje in deze "Hall of Fame"? Ding dan deze mee en wie weet staat jouw naam hier binnenkort tussen!

Inschrijven voor de Encon Energieprijs 2019 kan via onderstaande webformulier. 

Upload hier je abstract in pdf formaat (max. 2mb)
Max 2MB, Only: jpg jpeg png txt pdf doc docx extension
velden met een * zijn verplicht