Encon draagt de gezondheid van haar medewerkers, klanten, leveranciers en eenieders dierbaren hoog in het vaandel. Naast de gezondheidaspecten zien we het ook als onze taak om jullie projecten en dus onze dienstverlening te garanderen.

Onze interne en ondersteunende diensten zijn nog steeds bereikbaar op het algemeen nummer zijnde +32(0)89.410.820 of via e-mail: info@encon.be.

Ook de commerciële afdeling blijft bereikbaar via telefoon en of e-mail. Deze medewekers werken vanuit hun thuiskantoor en afspraken of meetings kunnen online doorgaan via Teams of Skype.

Onze projectingenieurs en projectmanagers werken ook vanuit hun home-office en blijven jullie projecten opvolgen en uitvoeren. Werfmeetings worden volgens strikte procedures uitgevoerd.

Al onze medewerkers zijn geïnformeerd over hoe ze veilig moeten werken en zullen ook naar jullie voorschriften vragen en zich hier aan houden. Om onze richtlijnen te kennen, kan u hier ons document downloaden.

Wij wensen iedereen alvast het allerbeste in deze moeilijke tijd en hopen hier samen zo snel en goed mogelijk door te komen.