Back to overview Total Belgium NV - ENO campagne

Total Belgium NV - ENO campagne

Empowerment Chemie ENO

Projectfiche

Type project: ENO Campagne

Opdrachtgever: Total Belgium - Ertvelde

Uitvoeringstermijn: 2016

Omschrijving: De toekomst van onze kinderen en alle volgende generaties wordt mee bepaald door de manier waarop wij omspringen met energie. Niet alleen omdat de klassieke energiebronnen stilaan op geraken, maar ook omdat energiegebruik een fundamentele impact heeft op onze leefomgeving en de opwarming van de aarde. Als we iets voor de volgende generatie willen doen dan moeten we verstandiger omspringen met onze energie. Hun energie.
Bij Encon helpen we bedrijven om energie te besparen. Veel energie. Alleen, we zouden nog meer energie kunnen besparen als alle medewerkers bij Total Belgium hun uiterste best zouden doen om zelf ook zo energiezuinig mogelijk te werken. Een kans die we niet willen laten liggen.
Encon heeft daarom een campagne ontwikkeld die medewerkers aanzet tot meer energie- en milieuvriendelijk gedrag, zowel op de werkvloer als thuis.
Kinderen spelen de hoofdrol in de campagne. Ze worden daarbij geholpen door ENO, een tot leven gekomen kindertekening van een jongetje dat ten strijde trekt tegen energieverspilling.

 Total Belgium te Ertvelde heeft in de loop van 2016 een ENO campagne uitgevoerd in samenwerking met Encon. Bij zo'n campagnes wil Encon samen met het bedrijf de energiezorg vergroten en waarborgen op lange termijn. In deze campagne werden de medewerkers van Total aangezet tot meer energie- en milieuvriendelijk gedrag, zowel op de werkvloer als thuis. ENO spreekt werknemers rechtstreeks aan en legt de doelstelling buiten de bedrijfsvoering. Ze koppelt de inspanningen van het bedrijf aan de inspanningen van haar werknemers.